Háztartási tisztítószerek

 

Glanc alkoholos üvegtisztító (szórófejes)

Magas alkoholtartalma miatt hatékony tisztítószere ablakoknak, tükröknek, üvegbútoroknak, képernyőknek és autóüvegeknek. Könnyedén eltávolítja a nikotinos, zsíros szennyeződéseket, ujjlenyomatokat. Semleges kémhatású, metanol mentes.

Kiszerelés: 0,5 liter

 

Glanc ecetes általános tisztítószer 1 liter

Környezetbarát enyhén savas tisztítószer, mely a természet erejével biztosítja a konyha, fürdőszoba és a WC ragyogását. Ideális a vízkő és vízfoltok eltávolítására. Használata után az ablak, csempe, mosdó, mosogató és a csaptelep szép fényes lesz.

Kiszerelés: 1 liter, 5 liter

 

Glanc ecetes WC tisztítószer

Kiválóan alkalmas WC csészék rendszeres tisztítására. Ecettel és ásványi sóval aktivált citromsav biztosítja a szennyeződések, húgykő és a baktériumok elleni kiváló hatást.

kiszerelés: 0,75 liter

 

Glanc illatosított ioncserélt víz

Gőzölős vasalókhoz és párologtatóba ajánljuk.

Kiszerelés: 1 liter

 

Glanc viaszos padló- és bútorápoló

Rendkívül hatékony  fénytartó napi tisztítószer koncentrátum. Alacsony koncentrációban felmosáshoz és letörléshez ajánlott. Kellemes illatú, fényes csíkmentes felületet biztosít.

Kiszerelés: 1 liter

 

Glanc citromsavas szanitertisztító szórófejjel 750 ml

Citromsav tartalma miatt  hatékony, de kímélő illatosított tisztítószer. Szaniterek tisztítására ajánljuk, eltávolítja a vízkő, szappan és vízfoltokat. Fényes csíkmentes felületet biztosít.

Kiszerelés: 750 ml

 


KOVALD Műszaki, fejlesztő és szolgáltató Kft. Copyright © 2010. Minden jog fenntartva. | Adatvédelmi tájékoztató